Haarkleuringen

Haarkleuringen, een van de belangrijkste behandelingen van dit moment. 
Met onze jarenlange ervaring op gebied van haarkleuringen zijn wij uitstekend in staat om je van het juiste kleuradvies te voorzien. 

Wij geven je graag een passend advies over je kleur en kleurencombinaties, bespreken je wensen, en maken we een keuze voor welke soort haarkleuring we kiezen. 

Bij ons kan je ook terecht als je problemen met je huidige kleur ondervind, maar ook foutieve kleuringen lossen we graag voor je op . Daarbij houden we rekening met wat het beste is voor je haar.


Elumen

Dankzij Elumen kunnen wij een kleurproduct aanbieden met uitzonderlijke resultaten. Elumen is een innovatief kleurproduct, zonder oxidatie, en vrij van PPD's. Lees meer

njoy-elumen-logo


Nectaya

Bent je toe aan een nieuwe kleurbeleving?
Als het gaat om permanente haarkleuringen, zijn de meeste mensen tegenwoordig kritischer dan ooit. Wij willen geen concessies doen wat betreft grijsdekking, kleurintensiteit, houdbaarheid betreft. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van haarverf, en het blijven vernieuwen van onze producten introduceren wij Nectaya! De eerste kleurnectar ter wereld!

Nectaya is een permanente haarkleuring zonder ammoniak. Lees meer...

njoy-nectaya-logo

© N-Joy Kappers 2014 | Sitemap